S’atorguen els Premis Agustí Bartra – El somriure del gat 2017

El dimecres 19 d’abril de 2017 es va fer entrega a Terrassa dels Premis Agustí Bartra -El somriure del gat, concurs literari adreçat als alumnes de segon cicle de Secundària i Batxillerat, que busca fomentar la creativitat de l’escriptura i difondre el llegat d’Agustí Bartra entre els més joves.

El premi de narrativa de tercer i quart de Secundària es concedeix a Viatges del destí, de Miriam Guzmán (INS Ègara) i el de  poesia a Sense refugi, d’Isabel Ibáñez (Escola El Cim). El premi de narrativa de Batxillerat va ser per a Els lliris d’aigua, de Maria Fernández (Escola Tecnos) i el de poesia, per a Oda a la llar, de Jordi Puigdefàbregas (Escola Petit Estel – La Nova).

A l’acte, presidit per representants de les entitats que convoquen els premis, hi van col·laborar el Cor de Secundària de l’Escola El Cim i els actors Maria Miralda i Toni Garrich.

El concurs està organitzat pel Grup de Literatura d’Amics de les Arts, l’Associació de Mestres Alexandre Galí i els ajuntaments de Matadepera, Viladecavalls i Terrassa.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *